Bejelentés


FEBKI - BETEGJOG FÜGGETLENÜL Egészségügyi szolgáltatások maradjanak jogi keretek kö

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szavazás
Forduljon hozzánk betegjogi panaszával, hogy segíthessünk!

 

Minden állami és intézményi kerettől függetlenül tisztán, a betegek jogsérelmeinek eseteiben, az információ átadása, a megfelelő felvilágosítás megvalósítása a jogvédő szakmai iroda kitűzött fő feladata.

 

 

 

Különösen a beteg és panaszos meghatalmazása alapján panaszt tehet az egészségügyi szolgáltató intézmény (a továbbiakban: egészségügyi szolgáltató) vezetőjénél, fenntartójánál, illetve - a beteg gyógykezelésével összefüggő ügyekben - eljár az arra illetékes hatóságnál, és ennek során képviseli a beteget.

 

 

§

 

Irodánk szakmai munkájában betegjogi képviselők - jogászok - igazságügyi mediátorok - fogyasztóvédelmi szakértők - társadalmi szervezetek és ügyvédi irodák vesznek részt a konkrét beteg megkeresések megbízásai alapján.

 

 

Forduljon hozzánk bizalommal panaszával, jogsérelmével Magyarország egész területéről!

 

 

Bejelentkezés, panaszos ügyfélszámon:

 

06-305-992-842 (10-16h)

betegjog.ugyek@index.hu


 

Pásztor Klára szakmai igazgató

Igazságügyi mediátor - diplomás betegjogi képviselő

 
Üzenetküldés
Előzetes bejelentkezés külföldről 00-36-305-992-842, belföldről 06-305-992-842 hívószámon bármely betegjogi panasszal kapcsolatban Magyarország területéről. . E-mailben: betegjog.ugyek@index.hu

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!