Bejelentés


FEBKI - BETEGJOG FÜGGETLENÜL Egészségügyi szolgáltatások maradjanak jogi keretek kö

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Első tanácsadás kedvezményes akció - 15.000Ft/első alkalom

Szükség van a betegek független és piaci alapon való jogvédelmének megvalósítására, hiszen egyetértve a TASZ hasonló témában vezetett programjaival – a magyar beteg helyzete és jogsérelmeinek száma, súlya lassan változik.

 

Méltányos és figyelmes tanácsadást nyújtunk a betegeknek, a jogaikban sérelmet szenvedett betegek és egészségügyi szolgáltatást igénybe vevő fogyasztók számára, valamint felvilágosítást adunk adatvédelmi és vitarendezési ügyekben.

Minden esetben az egyezség iránti előkészítő lépés jelentheti, a beteg bizalmának helyreállításának értékes alapkövét.

 

 

 

A független betegjogi képviselő, mediátor országos illetékességgel a Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ intézményi keretei között önálló szakmai alirodaként a panaszos betegek, jogsérelmet elszenvedettek és hozzátartozóik ügyeiben végez szakmai munkát.

 

- sürgősségi ellátás területén jelentkező jogsérelmek (mentők)

 

 

- általános alapellátásban létrejött jogsérelmek, panaszok (háziorvosok)

 

 

- intézményesített szakellátás területének jogsérelmei (kórházak, intézetek stb.)

 

 

A betegjogi képviselő az egészségügyi törvényben foglaltaknak megfelelően ellátja a betegek törvényben meghatározott jogainak védelmét, valamint segíti őket jogaik megismerésében és érvényesítésében.

 

MEDIÁCIÓ - MEDIÁTORI ELJÁRÁSOK - BÍRÓSÁGI PEREK ELŐKÉSZÍTÉSE - BÍRÓSÁGI PEREK KIVÁLTÁSA - ÜGYFÉLSZOLGÁLAT BETEGEK RÉSZÉRE

 

 

 

Bejelentkezés, panaszos ügyfélszámon:

 

06-305-992-842                                               betegjog.ugyek@index.hu

 

 
Üzenetküldés
Előzetes bejelentkezés külföldről 00-36-305-992-842, belföldről 06-305-992-842 hívószámon bármely betegjogi panasszal kapcsolatban Magyarország területéről. E-mailben: betegjog.ugyek@index.hu

E-mail címed:
Szöveg:Hírek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!